Kérdés-válasz

Tényleg nem vihetek kísérőt?

Tényleg.

Mikor derül ki több a versenyről?

Ha majd elrajtolsz, menet közben. Pár dolgot tisztázunk a technikai értekezleten. Amit tudni kell és lehet, a honlapon megtalálsz.

Bizonytalan vagyok. Bírni fogom?

Valahol el kell kezdeni… Ezek a kérdések pont olyanok, mint a miért futok, ki vagyok én, satöbbi. Majd rájössz.

Miért nem lehet tudni a versenytávot?

Ettől szép. Készülj fel 55 és 120 km közé lélekben, és testben is menni fog. Ha nem, csodás DNF-pólót kapsz.

El lehet tévedni?

“A mi kis Marcusunk egyszer még a saját múzeumában is eltévedt.” (Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag) A pálya hülyebiztosra lesz jelölve, innentől a te dolgod. Csak az nem téved, aki nem dolgozik. Vész esetén nyomd a pánikgombot a nyomkövetőn!

Honnan tudom, hogy hol tartok? Honnan tudom az aktuális időt és a szintidőt?

Örülj, hogy nem tudod. A depókban csak a pontos időről, a szintidőről és a következő depóig való távolságról kapsz tájékoztatást. Kalkulálj!

Mi lesz a frissítőasztalon?

Egy csúnya vekker, ami csörög, ha lejár a szintidő. Ja és a szokásos fullos terülj-terülj asztalka lesz, még jobban felturbózva, például zselével. Külön ügyelünk a vega és vegán étrendet követőkre, valamint a glutén, liszt- stb. érzékenyek frissítésére is.

Lehet előreküldeni csomagot frissítőpontra?

Nem sajnos / szerencsére.

Ott kell aludnom a verseny előtt Zircen?

Ajánlott. Nagyon kellemes város. A bakonyi betyárok is gyakran pihentek ott álruhában. De más is átveheti a rajtszámodat (a verseny előtti nap 14:00-22:00 között), és neked elég a verseny napján 5:30-ra megérkezned a cuccellenőrzéshez.

Hoznám a családot, mit mondjak nekik?

Búcsúzz el tőlük. Te futsz, ők pedig kirándulhatnak a környéken. Terveink szerint szervezünk nekik túrát, a gyerekeknek animátorprogramot egész napra. Kísérés nincs, de ha eljön az after, jöhet a muter! A melegételes vacsorára kísérőjegy váltható majd.